Εκδήλωση

Posted · Add Comment

Την Παρασκευή 24/3 θα πραγματοποιηθεί για τους μαθητές μας εκδήλωση στον χώρο του φροντιστηρίου μας με θέμα την παράδοση και τους θρύλους της Ιαπωνίας, ώρα έναρξης στις 19:30.

Στις 20:00 θα έχουμε την χαρά να παρακολουθήσουμε μια ομιλία απο την διακεκριμένη συγγραφέα Αγγελική Ράδου με τίτλο «Φαντάσματα και μύθοι της Ιαπωνίας».

Μικρό βιογραφικό:  Η Αγγελική Ράδου σπούδασε δημοσιογραφία και εργάστηκε στα περιοδικά God & Religion και Press των εκδόσεων Τερζόπουλου και αργότερα στα περιοδικά Strange και Μυστική Ελλάδα. Με κείμενά της έχει συμμετάσχει σε συλλογικά έργα των εκδόσεων Αρχέτυπο και Άγνωστο.Υπογράφει την εφηβική σειρά μυστηρίου «Οι Σκοτεινές Ιστορίες του Νεαρού Πόε»: τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Polaris, ενώ το τρίτο βιβλίο από τις εκδόσεις Momentum. Aπό τις εκδόσεις Polaris κυκλοφορεί και το μυθιστόρημα «Δαιμόνιος Βάκχος» που έχει γράψει μαζί με τον συγγραφέα Αντώνη Αντωνιάδη ενώ το βιβλίο της «Οι Μάγισσες» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρχέτυπο. Τα βιβλία της «Φάντασμα στο Χιόνι» και «Το Κορίτσι Δίχως Χέρια και άλλα ιαπωνικά παραμύθια» κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Momentum.

Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί προβολή ιαπωνικών ταινιών μικρού μήκους. Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν κράτηση θέσης στην γραμματεία μας καλώντας στο 2102696463 είτε με email στο info@japanese-lessons.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *