Η Σχολή μας

 

Για την σωστότερη αποτύπωση της ιαπωνικής κουλτούρας στους μαθητές, εκτός από τα μαθήματα ιαπωνικών διοργανώνονται στον χώρο του φροντιστηρίου (και όχι μόνο) διάφορες δραστηριότητες όπως προβολές ταινιών του ιαπωνικού κινηματογράφου, ενημερωτικές συναντήσεις για θέματα που έχουν να κάνουν με τον ιαπωνικό πολιτισμό όπως της ποίησης haiku, της τελετής τσαγιού, της ιαπωνικής κουζίνας κλπ.

 
 

 

Οι Καθηγητές μας

 
 

Αγγελική Κακούτη

Η ενασχόληση της με τα ιαπωνικά ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία με αποτέλεσμα από πολύ νωρίς να αποκτήσει ένα εξαιρετικό επίπεδο ομιλίας και γραφής. Οι σπουδές στο Λονδίνο και στο Τόκυο πάνω στις ασιατικές γλώσσες αλλά και η συνεχή της εντρύφηση με τη γλώσσα στην επαγγελματική της διαδρομή, την βοήθησαν να αποκτήσει βαθιά γνώση όχι μόνο της γλώσσας αλλά και της ιαπωνικής κουλτούρας. Πλέον διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία ιαπωνικών σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα με εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας.
Η αγάπη της και ο θαυμασμός για την Ιαπωνία, τη γλώσσα και τον πολιτισμό της, την οδήγησαν να ανοίξει ένα ιδιαίτερο χώρο όπου θα μπορεί να υπηρετεί αυτό που αγαπά: την διδασκαλία ιαπωνικών και την διάδοση της ιαπωνικής κουλτούρας.

 
ABOUT US

   Πατρόκλου 75, 13122 Ίλιον
   Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 πμ - 10:00 μμ
      Σάββατο: 10:00 πμ - 2:00 μμ
 
LATEST POSTS
 
CONTACT

[sform]1[/sform]

 

Copyrights @ 2016 Λυχνία Α.Ε.